Gestiona de manera eficaç cues i files de persones, estableix un ordre i controla les aglomeracions amb aquests elements delimitadors.

Són molts els usos i aplicacions que se’ls donen a aquests elements: empreses, centres comercials, cinemes, exposicions, fires i esdeveniments, ports i aeroports, museus, teatres, restaurants, hotels, espectacles, etc.

La seva senzilla instal·lació i desplegament possibilita el seu muntatge en un breu espai de temps en funció de la configuració o l’àrea que desitgis cobrir.

Et serà ideal per a delimitar espais i marcar la distància de seguretat, de la forma més senzilla, gràcies a la seva cinta extensible, que a més disposa de guiat per als vianants, sistemes d’avanç i recollida suau de la cinta, amb enganxament per a connectar fins a 3 vies.

Aquest suport de paret amb cinta retràctil de 2 metres, en acer inoxidable, et facilitarà la gestió d’espais, combinant-ho amb pals separadors o bé en la paret amb el seu mecanisme barrera de tibat que inclou un clip de recepció per a subjectar la cinta i fer més senzilla la instal·lació en paret.

Existeixen múltiples possibilitats i configuracions diferents, tria la més adequada als teus requeriments

Fer servir aquests pals separadors t’ajudaran a evitar molts problemes:

Accedeixin a zones no autoritzades
No respectin la distància o el torn
Que Envaeixin exposicions
Que toquin els productes

 
Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
En què podem ajudar-te?