¿Sabies que recordem un 10% del que escoltem, un 20 % del que llegim i un 80% del que veiem?

A Rètols Daunis t’escoltem i et proporcionem la millor solució per tal que els teus clients et vegin I et recordin amb més facilitat.

Més de 50 anys d’història

La nostra experiencia amb més de 50 anys d’història, ens permet oferir un servei integral per solucionar tots aquells problemes que sorgeixen a diari a les empreses en temes de retolació, senyalització, prevenció de riscos, marcatge i personalització d’elements visuals.

Què podem solucionar i de quina manera?

Impulsar

Impulsar l’interès per la teva marca corporativa estudiant el millor model, mides i ubicació dels teus rètols corporatius.

k

Millorar

Millorar el fluxe de persones a les teves instal.lacions, dotant-les d’un bon sistema de senyalització.

g

Optimizar

Optimitzar la productivitat i el servei al client als teus magatzems i plantes productives proporcionant tots el elements necessaris per identificar ubicacions i fluxede transport intern.

Incrementar

Incrementar la seguretat de les teves instal.lacions , personal intern i visitantsinstal.lant elements de señalització de riscos , identificant vies d’evacuació i extinciód’incendis.

Identificar

Identificar els teus productes fabricats amb els diferents sistemes de que disposem per aplicar la teva marca i instruccions de seguretat i ús dels mateixos.

En definitiva

Atraure més clients i incrementar el nivell de servei.

Què t’oferim?

Ser el teu partner ideal, col·laborant amb els diversos interlocutors de la teva empresa:

  • Responsable de compres
  • Comunicació
  • Producció
  • Manteniment magatzem
  • Riscos laborals / seguretat
Proposar la millor solució per cada situació sorgida en els diferents departaments.

Servei al moment

El nostre establiment situat al centre de Sabadell ens permet fabricar sèries curtes, fins i tot unitats de manera inmediata per donar un servei al moment o sèries més llargues en el mínim espai de temps possible. 

El nostre departament de Disseny, et permet personalitzar amb la teva imatge corporativa qualsevol element de retolació , senyalització o identificatiu per tal que els teus clients s’interessin per la teva marca i en definitiva projectar una imatge d’acord amb la teva missió, visió i valors.

La nostra història

El Sr. Rafael Daunis Pujadas va iniciar la seva experiència en el sector de la imatge corporativa i la senyalització a la mítica “Rótulos Roura”. Va ser al Setembre de 1967 quan va començar la seva aventura empresarial amb el suport de la seva esposa Lourdes Sebastià obrint la botiga “Rótulos- Luminosos” al centre de Sabadell. A l´actulitat els fills Rafel I Raquel Daunis estem al capdavant de l’empresa junt amb tot el seu equip. Ambdos agraïm la bona feina feta al llarg de tots els anys i que ha permès que “Rètols Daunis” hagi celebrat el 53 aniversari.

Al llarg de tots aquests anys vem interioritzar de petits la professió,, i es la passió i vocació dels nostres pares el que ha fet que estiguem orgullosos de formar part d’aquest projecte que ja compta amb més de mig segle d’història. El nostre objectiu ha estat sempre actualitzar-nos i invertir en maquinària innovadora, així doncs vam incorporar el taller de gravats i marcat de peces (1974), el vinil de tall (1987), la tecnología làser i fresat mecànic (1990) i al 1993 vam estrenar el nostre primer lloc web per endinsar-nos al món digital. Però les millores tècniques no van acabar amb la nostra arribada al món online, al 2001 incorporem la impressió digital i al 2012 el marcatge textil. Per últim es al 2015 quan ens endinsem a la tecnología d’impressió directe sobre materials rígids i personalització de peces. Per tenir més presencia al món digital, al 2016 obrim una web nova www.rddecor.cat orientada a elements decoratius impresos i enguany hem actualitzat i convertit la web www.retolsdaunis.com en botiga online. No cal dir que seguirem amb la nostra filosofía d’aplicació de les darreres tecnologies , innovar i aplicar la millora constant.

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
En què podem ajudar-te?