AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nomeni empresa
Raó social: RETOLS I METALLS DAUNIS, S.L.
NIF: B61525457
Adreça: C/ SANT PERE, 8 08201 SABADELL – BARCELONA
Telèfon: 937256975
Email: rdonline@retolsdaunis.com

Finalitat de la pàgina web
La finalitat d’aquesta pàgina web és atendre les seves consultes i peticions.

El present avís legal (d’ara endavant, l'”Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.retolsdaunis.com

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre RETOLS I METALLS DAUNIS, S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d’usuaris

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb RETOLS I METALLS DAUNIS, S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de RETOLS I METALLS DAUNIS, S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de RETOLS I METALLS DAUNIS, S.L..

Contingut de la web i enllaços (links)

RETOLS I METALLS DAUNIS, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a uns certs usuaris.

RETOLS I METALLS DAUNIS, S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de RETOLS I METALLS DAUNIS, S.L..

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
En què podem ajudar-te?