Un punt fonamental en el teu negoci és l’aplicació d’elements visuals al punt de venda, tant a l’interior com a l’exterior.

Però, per què és tan important? Posa’t al lloc del teu públic objectiu, cap al qual et dirigeixes. Pensa si entraries en un establiment amb un rètol en mal estat o inexistent, amb l’aparador descuidat sense cap element de la pròpia marca/negoci? No entraràs, i si ho fas et portaràs una mala experiència, et deixarà un mal sabor de boca i no tornaràs.

En canvi, pensa com canviaria l’experiència amb un punt de venda cuidat, amb un rètol o una banderola led d’acord amb la imatge corporativa del negoci, en bon estat, col·locat en un punt on el vegis des de diverses perspectives. Això és una altra cosa i és que Sabies que recordem un 10% del que sentim, un 20% del que llegim i un 80% del que veiem? D’aquí la importància de tenir elements visuals al punt de venda.

Aquestes banderoles faran tota aquesta feina, proporcionant llum led per destacar el teu logotip i donar una imatge òptima, tant als teus clients habituals com als potencials.

Les banderes led faran que la teva marca sigui visible fins i tot en llocs foscos.
És un complement ideal per potenciar el teu negoci i que no passi desapercebut pels teus clients potencials.
Estan fabricades en alumini, cosa que atorga lleugeresa per col·locar en qualsevol punt de venda i resistència per suportar el pas del temps.
Retolat per guanyar visibilitat.

A Rètols Daunis t’escoltem i et proporcionem la millor solució perquè els teus clients et vegin i et recordin amb més facilitat.

https://retolsdaunis-banderolasled.gr8.com/

Guanya visibilitat, potencia la teva marca i desmarca’t de la competència amb aquests productes. Veu un pas endavant.

Coneix les característiques i les funcionalitats d’aquestes Banderoles Led:

https://www.retolsdaunis.com/categoria-producto/rotulos/panel-luminoso/

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
En què podem ajudar-te?