CONDICIONS DE LLIURAMENT

Transport

S’aplicaran unes despeses depenent la zona i el pes del producte. No hi ha opció de pagament contra-reemborsament, únicament si la comanda es recull en el local comercial situat en C/ Sant Pere 8, 08201 Sabadell, Barcelona.

Seguiment de paquets

Per a seguir la teva comanda contacta’ns a rdonline@retolsdaunis.com amb el Núm. de la teva comanda i podràs seguir el teu paquet en temps real.

Pagament segur

Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen utilitzant un entorn segur, un servidor basat en la tecnologia de seguretat
estàndard SSL (Secure Sockets Layer). Tota la informació que ens transmeti viatja xifrada a través de la xarxa.

Garantia

Tots els productes oferts en la pàgina web gaudeixen de la garantia comercial del proveïdor d’aquest. RETOLS I METALLS DAUNIS, S.L. disposa d’un servei de postvenda, mentre estigui vigent la garantia, el client podrà executar-la dirigint-se a l’establiment de RETOLS I METALLS DAUNIS, S.L., al servei de postvenda o per correu electrònic a rdonline@retolsdaunis.cat.

Devolució:

El client es farà càrrec dels costos de devolució del producte.

Els productes a retornar hauran d’estar en perfectes condicions, sense usar i en el seu embalatge original. Per a evitar problemes en el transport, asseguri el paquet perquè vagi degudament protegit i precintat. Una vegada rebut/s, chequearemos el seu estat. En el moment en què comprovem que tant el/els article/s, com els possibles components, accessoris, obsequis promocionals i documentació, estiguin complets i en perfectes condicions, procedirem a retornar els diners abonats.

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
En què podem ajudar-te?