És molt important en els magatzems de grandària mitjana-gran conèixer molt bé les zones on estan les mercaderies, que tipus de producte es guarda, les rutes…
Què s’aconsegueix amb tot això? Reduir els temps de gestió dels productes perquè el lliurament i l’enviament als clients es vegi disminuïda. Un magatzem ja no és el lloc on guardar una mercaderia i fer-lo de qualsevol manera, sinó una baula fonamental per al servei del client.
Cal conèixer molt bé les ubicacions dels productes perquè el temps de manipulació es redueixi i així aconseguim millors terminis de lliurament per al client. Tasques com a selecció de la mercaderia en magatzems o prestatgeries forma part del dia a dia de la gestió i preparació de comandes que entre altres característiques també cal tenir en compte:
– Una correcta senyalització de les zones del magatzem, prestatgeries…
– Senyalització i identificació de la mercaderia
– Disposició òptima de la mercaderia tant en la seva ubicació i apilat, com en la delimitació dels espais per al pas de carretons i persones.
– Indicació de l’ús, o no, de maquinària per al transport o mobilització de les mercaderies.
– Identificació dels contenidors de la planta productiva

En definitiva, una senyalització òptima del teu magatzem o planta productiva t’ajudarà a reduir temps de gestió de la producció i preparació de les comandes.

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
En què podem ajudar-te?