1-ubicació: identifica el lloc des d’on vols que es vegi el rètol per així definir la zona de la façana on ha d’anar instal·lat.

2-mides: segons la distància entre la ubicació  que has escollit i el punt des d’on s’ha de rebre l’impacte visual determina quina mida de lletra és la ideal.

3-colors: mira el teu llibre d’estil de marca i facilita els colors corporatius al teu proveïdor per tal  d’ajustar el color al procés productiu del teu rètol.  Aquests colors poden ser Ral, Pantone, CMYK en funció del tipus de rètol a fabricar.

4-durabilitat: defineix una durabilitat pel teu rètol, en funció d’aquesta tindras diferents opcions permeten escollir el material indicat segons el pressupost que tinguis assignat pel projecte. 

5-iluminació: tingues en compte la iluminació què tindrà la ubicació del rètol, les hores d’obertura… En funció d’aquestes característiques serà convenient optar per un rètol lluminós. 

6-disseny d’acord amb logotip original: sigues fidel al disseny i proporcions del teu logotip de cara al disseny del rètol.

 

 

 

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
En què podem ajudar-te?